VOORWOORD


'EEN VITAAL LEVEN NA COVID-19'

Fleur Mulders, founder van De Atleetfabriek

'EEN VITAAL LEVEN NA COVID-19'

Fleur Mulders, founder van De Atleetfabriek

Er gloort gelukkig licht aan het einde van de tunnel. Zakelijk, maar ook persoonlijk, snakken we allemaal naar het moment dat de maatregelen weer de kast ingaan.

Nu de vaccins wereldwijd hun weg naar de bovenarmen vinden, wordt er ook volop vooruit gekeken naar het zakelijke leven na Covid-19. De lock-down heeft een hoop blootgelegd of afgedwongen. Een van de meest opvallende zaken is natuurlijk wel dat thuiswerken is ingeburgerd.

1 OP DE 4 WIL THUISBLIJVEN

Uit een onderzoek van TNO blijkt dat eind 2020 48% van de werknemers thuiswerkt. 35% volledig en 14% combineerde thuiswerken met werken op locatie. Van deze thuiswerkers geeft wel 25% aan na de crisis grotendeels thuis te willen blijven werken. 43% wil thuiswerken combineren met werken op locatie.

FUTURE OF WORK

Met deze cijfers in het achterhoofd bekijken veel bedrijven hoe de kantoorruimte het best benut kan worden. Krijgt het kantoor een geheel nieuwe functie? Kan er ruimte worden afgestoten of zijn er nieuwe samenwerkingsvormen op de vloer mogelijk? Wat betekent de nieuwe situatie voor facility management? En hoe zorg je voor verbinding?

VITALITY CIRCLE LIVE, EDITIE #5

Deze en vele andere vragen gaan we behandelen tijdens de jubileum-editie van ons live-event. Tijdens de extra lange uitzending van Vitality Circle Live hebben we meerdere tafelgasten. Marlies Martens, CEO van Vitam, Petra Groeneveld, Director van ENGIE en Coen van Dijck, CEO van D/DOCK gaan met mij en Marc Hoogers het gesprek aan. Als deelnemer van het interactieve event heb je natuurlijk weer de mogelijkheid om ook zelf vragen te stellen of een stelling in te brengen. Lees er snel meer over én geef je op!

VERBINDEN MET DE ATLEETFABRIEK

Ook bij De Atleetfabriek spelen we in op wat gaat komen. Een aantal nieuwe programmaonderdelen die we tijdens de crisis hebben ontworpen is gereed. We stellen ze graag aan je voor!

Dat en veel meer, lees je in deze nieuwe editie van Vitaal. Veel leesplezier!

Fleur Mulders