VITALITY CIRCLE


HET IS TIJD VOOR VITALITEIT

VITALITY CIRCLE


HET IS TIJD VOOR VITALITEIT

Midden in de crisis heeft De Atleetfabriek het corporate vitality platform Vitality Circle gelanceerd. Onze opzet is om met het platform vitaliteit op een super laagdrempelige manier op de werkvloer te introduceren. We geloven namelijk dat vitaliteit onderdeel zou moeten zijn van elke bedrijfscultuur. De crisis heeft dat geloof alleen maar doen toenemen.

Waar 'De Atleet' maatwerk levert, is VC echt one size fits most. We verbinden en activeren HR-professionals en medewerkers met snackable video’s, special interest artikelen, verdiepende webinars en bijvoorbeeld vitality consultancy. Met ons unieke event Vitality Circle Live inspireren en verbinden we HR-managers minimaal 4 keer per jaar met hun peers uit verschillende branches.

ONTDEK VITALITY CIRCLE

De reacties die we krijgen op de diensten van Vitality Circle zijn zeer positief. Om je eenvoudig kennis te laten maken met de kracht van het platform delen we hier een voorbeeld van een succesvol onderdeel. Het webinar. In dit geval met Anne de Jong. Tijdens dit webinar nemen we je mee langs de 5 stappen van 'De Geluksroute'. Doel: nooit meer gedoe met de mensen om je heen en meer geluk in je leven.

ONTVANG NU 15% KORTING OP DE ONLINECURSUS 'DE GELUKSROUTE'

Als je het webinar interessant vindt, hebben we nog iets leuks. We bieden je namelijk de onlinecursus van Anne de Jong extra voordelig aan.

Klik hier en ontvang 15% korting op de onlinecursus ‘De Geluksroute’. Gebruik de kortingscode: VITALITY.

Tijdens de cursus, die uit 8 interactieve modules bestaat, ontwerp je je persoonlijke geluksroute. Je leert je eigen reacties en reflexen herkennen, waardoor je lastige situaties op de juiste manier oplost én meer plezier hebt met de mensen om je heen.