VITALITY CIRCLE LIVE #5

JUBILEUM EDITIE VAN HET LIVE EVENT VOOR HR-PROFESSIONALS

VITALITY CIRCLE LIVE #5

JUBILEUM EDITIE VAN HET LIVE EVENT VOOR HR-PROFESSIONALS

In deze editie van Vitality besteden we ruim aandacht aan de 5e editie van Vitality Circle Live; het event voor HR-managers dat op 26 april wordt gehouden. Tijdens de jubileum-editie gaan we in op hét onderwerp dat de gemoederen in HR-land én daarbuiten flink bezighoudt.

THE FUTURE OF WORK

Met onze tafelgasten praten we over hoe ‘het werken’ er na Covid-19 uit gaat zien? En welke gevolgen én mogelijkheden de lagere bezettingsgraad heeft op de functies en gebruiksbehoeften van ‘het kantoor’.

Marlies Martens, CEO van Vitam (facilitaire horecadienstverlener) zal o.a. ingaan op de kansen die gezonde en lekkere voeding biedt bij de inrichting van het kantoor naar ontmoetingsplek.

Coen van Dijck CEO D/DOCK vertelt o.a. over concepten die inspelen op de toekomstige behoeften van bedrijven en de mens zoals een ‘community model’ dat gebouwen, werken, leven, hospitality, cultuur, kunst en ambacht met elkaar versterkt en organisaties (opnieuw) verbindt.

Petra Groeneveld, Director ENGIE, Integrated Facility Management, zal o.a. ingaan op de strategische keuzes die ten grondslag liggen aan smart buildings en green- en healthy offices.

Marlies Martens, CEO van Vitam

'Mensen met lekker eten en drinken verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl'

Coen van Dijck, CEO van D/DOCK

'A building is more than a collection of bricks'

Petra Groeneveld, Director ENGIE

'Samen maken we het verschil om een betere wereld door te geven aan volgende generaties'

GEEF JE NU GRATIS OP

De 5e editie van ons live event wordt op 26 april a.s. gehouden. Om 12.00 uur starten we met het programma dat ruim anderhalf uur zal duren. Deelname is gratis én er zijn nog tickets verkrijgbaar. Dus geef je snel op en praat mee!