ONTDEK HET NIEUWE AANBOD VAN DE ATLEETFABRIEK

OOK IN 2021 JOUW SPECIALIST IN VITALITEIT

Al 7 jaar lopen we voorop door onze persoonlijke aanpak en ons innovatieve aanbod. Daarbij staan de pijlers body, mind & food centraal. Door Covid, is de ontwikkeling van ons online-aanbod in een stroomversnelling geraakt. Naast een serie nieuwe online-programma’s hebben we ook vol ingezet op een uniek online platform: Vitality Circle. Samen met het event voor HR-professionals, ‘Vitality Circle Live’, vormt dit het meest toegankelijke vitaliteitsplatform van Nederland. Lees er meer over op de volgende pagina’s!

NIEUW | PODCAST LUNCHWANDELING

Hoe krijg je jouw medewerkers op een innovatieve manier letterlijk en figuurlijk in beweging? Onze Podcast Lunchwandeling is een tool die daar erg succesvol in is.

In een informele setting gaan jouw medewerkers onder leiding van Fleur Mulders in gesprek met onze experts. Het resultaat: een serie van 4 podcasts van ongeveer 30 minuten over onderwerpen als ademhaling, mentale kracht en focus als een professional, met concrete tips en tricks waar alle medewerkers direct mee aan de slag kunnen.

De podcasts worden periodiek verspreid onder de medewerkers en kunnen worden aangevuld met specifieke trainingen en modules.

Meer weten? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

NIEUW | HEALTHY ORGANIZATION INSIGHTS

De term ‘healthy organization’ is in korte tijd echt een begrip geworden. Maar hoe ziet jouw ideale healthy organization eruit? Waar liggen voor jou de kansen en de uitdagingen? En welke aanpassingen ten aanzien van dat ideaalbeeld zijn nodig nu de wereld zo veranderd is?

Tijdens de werksessie ga je in op deze vragen en zet je grote stappen richting jouw ideale healthy organization. Onze expert, coach sustainable performance, Martijn van Westerop maakt er samen met één van onze vitaliteitsconsultants een inspirerende middag van die je niet wilt missen.

Duur sessie: 90 - 120 minuten Kosten: v.a. €2.450,-

NIEUW | VITALITY BOOST

Het beste van De Atleetfabriek in 8 weken

Deze nieuwe module is een gezonde cocktail van onze meest succesvolste programma’s. Een programma dat tot de rand gevuld is met fresh start mindfulness sessies, online break sessies, special interest content, master­classes én webinars. De 8-weekse mix passen we aan op jouw organisatie en wensen.

Kosten voor de Vitality Boost: v.a. €3.995,-. Voor meer informatie of een directe inventarisatie neem je contact op met Fleur.

WE EMPOWER YOUR PEOPLE

Wij geloven dat energieke en vitale mensen gelukkiger zijn en het beste uit zichzelf halen. Ook op het werk. Vitale medewerkers zijn 15% minder vaak ziek en presteren 20% beter. Helemaal in deze tijd is het van belang om te investeren in het welzijn van medewerkers. Om de verbinding te verhogen en ervoor te zorgen dat iedereen positief en energiek is. Daarom vinden we dat vitaliteit juist nu een vaste waarde zou moeten zijn binnen iedere bedrijfscultuur.

COMPLEET AANBOD

De nieuwe programma’s vullen ons uitgebreide aanbod perfect aan. Deze reguliere programma’s en masterclasses worden natuurlijk ook altijd aangepast en geüpdatet. Mooie voorbeelden zijn de masterclasses: Working-from-Home en Digital Detox. We vertellen je graag wat meer over deze en alle andere programmaonderdelen die zoals je weet zijn gebaseerd op onze pijlers Mind, Body & Food. In overleg stellen we een programma samen dat toegespitst is op jouw situatie (o.a. omvang van je organisatie), persoonlijke wensen én budget. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek en/of offerte eenvoudig contact op.

Wij zijn De Atleetfabriek >>>